Om Bovision

Sveriges första bostadsportal

Bovision startade 1996 och var då först i Sverige med att visa bostäder på Internet. Idag har vi utvecklats till att bli en av de större svenska bostadsportalerna på internet. Hos oss finns alla bostadsformer under ett och samma tak; bostadsrätter, villor, radhus, fritidshus, gods och gårdar, tomter, ägarlägenheter, hyresrätter, studentlägenheter samt utlandsbostäder och villor och lägenheter för företag. Det är bredd vi tycker är viktig för att alla ska få möjlighet att kunna hitta den bostad de drömmer om, oavsett vilken bostadsform man är ute efter.
 

Nära samarbete med mäklare

Ända sedan starten har det varit viktigt för oss att ha både säljarens, köparens och mäklarens förtroende. För att kunna erbjuda en portal av hög kvalitét är det därför endast fastighetsmäklare och professionella bostadsförmedlare/bolag som kan annonsera på Bovision.

Visionen.pngInspireras med oss i våra sociala kanaler

Några gånger i veckan går vi igenom bostäderna på Bovision och plockar ut objekt som vi tror kan inspirera lite extra. Vi publicerar sedan på Facebook och Instagram för att det ska bli ännu lättare att hitta drömbostaden. I våra sociala kanaler får ni även ta del av tips och inspiration med temat bostad och hemmet.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.

Har du frågor och är nyfiken på mer? Kontakta oss här.