X
img fail Tack för att ni kontaktade oss!
Vad kan vi erbjuda dig som mäklare?
Vi eftersträvar alltid ett personligt bemötande och god service för att kunna bygga långsiktiga relationer tillsammans med er, för bästa kundnytta. Vi arbetar med ledorden Integration, Dialog och Samarbete och vill vara ett självklart alternativ för er mäklare vid marknadsföring av bostäder.
img fail
img fail
För att underlätta för våra partners att publicera sina objekt på Bovision har vi ett omfattande system för att överföra korrekt och uppdaterad objektdata från ert mäklarsystem. I dagsläget stöds dataöverföring från de vanligaste systemen så som; Vitec Online, Vitec Express, Mspecs och FasAd. Använder du inte något av dessa finns även möjlighet att skapa ett konto i Bovisions egna publiceringsverktyg. RegOnline.
För oss är det viktigt att erbjuda tjänster som är enkla att förstå, med en tydlig prissättning och till schyssta priser. Vi är alltid tydliga med vilka kostnader som inkluderas i avtalen och har inga dolda avgifter. Vi kan även erbjuda en prismodell där du som fastighetsmäklare tar betalt av säljaren för annonsering.
img fail
img fail
För att era bostäder ska synas för rätt spekulanter erbjuder vi, utöver vår webbsida, en bred marknadsmix i flera olika kanaler där ni har möjlighet att synas med era bostäder. Exempel på tilläggstjänster
- Annonsering i inspirationsmail med över 33 000 prenumeranter - Annonsering på blogg/inspirationssida - Extra synlighet i sociala medier
Läs mer om våra tilläggstjänster
Intresserad? Kontakta oss!
Var god fyll i ert namn
Var god fyll i ert telefonnummer
Var god fyll i er epostadress. Var god ange en giltig epostadress.
Var god fyll företagsnamn
Skicka
Integritetspolicy
Jag godkänner Bovisions integritetspolicy *
Ökad Exponering Bovision erbjuder möjligheten att via Googles och Facebooks annons-nätverk öka exponering och synbarhet även utanför bostadsportalen!
Guld
I guldpaketet ingår: Riktad annonsering på Facebook och Instagram. Publicering på Bovisions Instagram, i stories och i flödet. Publicering på Bovisions Facebook, i stories och i flödet. Publicering på Bovisions startsida i form av veckans Bostad. Displayannonsering via Google Ads.
Silver
I silverpaketet ingår: Riktad annonsering på Facebook och Instagram. Publicering på Bovisions Instagram, i stories Publicering på Bovisions Facebook, i stories. Displayannonsering via Google Ads
Brons
I bronspaketet ingår: Riktad annonsering på Facebook och Instagram. Displayannonsering via Google Ads
Lång erfarenhet av bostadsbranschen Tack vare alla våra år i branschen har Bovision byggt upp en omfattande bas för att kunna understödja svenska fastighetsmäklare i sitt arbete med att hjälpa köpare och säljare att hitta sitt drömboende.
Kontakta oss för mer info
  • img failKännedom: Bovision ligger i toppen när det kommer till varumärkeskännedom bland bostadsportaler.
  • img fail Trafikmängd: + 215 miljoner sidvisningar sedan vi började mäta trafik på webbsidan.
  • img fail Ökad synlighet på Google: Vi har en stark position på Google vilket ger ökad synlighet för er när vi länkar till er.
  • img failIntresse: En av våra kunder erhöll 1300 intresseanmälningar under ett år.