press-herobild.jpg

Annonsera bostad på Bovision

Bovision var först i Sverige med att visa bostäder online. Hos oss finns idag ett av Sveriges bredaste utbud av bostäder vilket gör att du som arbetar med försäljning eller uthyrning av bostäder når helt rätt målgrupp hos oss.

Här letar ungdomar efter den första lägenheten, barnfamiljen efter den rymliga villan och pensionärer efter den bekväma lägenheten vid medelhavet. Genom att annonsera hos oss når du når dagens köpare och morgondagens säljare.

Nå ut till en bredare kundkrets

Vi erbjuder en användarvänlig och lättnavigerad sida där vi har samlat alla bostadsformer under ett och samma tak; villor, radhus, fritidshus, gods och gårdar, tomter, ägarlägenheter, hyresrätter, studentlägenheter samt villor och lägenheter för företag och utlandsbostäder.

Denna bredd är vi unika med, och det är en bredd vi anser vara viktig för att alla ska ha möjlighet att hitta den bostad de går och drömmer om, oavsett bostadsform.

Läs mer om våra visioner och mål här: Bovision-bostadsportalen som alltid erbjuder 7 dagar gratis annonsering

grafik-Bovision.png

Alltid 7 dagar gratis bostadsannonsering

Som en del av vår nuvarande nysatsning har vi valt att alltid erbjuda våra nya kunder 7 dagar gratis bostadsannonsering. Vi vill hjälpa den som planerar att sälja sin bostad att enkelt och snabbt komma i gång, utan krångliga betallösningar i ett första skede. Läs mer om 7 dagar gratis här!

Transparent och tydlig prismodell

Vi har tagit fram en enkel prismodell med schyssta priser och är alltid tydliga med vilka kostnader som inkluderas i avtalen vi har, utan dolda avgifter. Vi kan även erbjuda en prismodell där du som fastighetsmäklare tar betalt av säljaren för annonsering.

För mer exakta prisuppgifter och vad vi kan erbjuda just dig är du välkommen att kontakta oss via mail [email protected] eller ring 031-533222

3-hus-123.png

Så annonserar du bostäder på Bovision

Det finns tre sätt att överföra informationen om dina bostäder till oss:

1. Direktöverföring från ditt mäklarsystem

Du kan enkelt ansluta dig till Bovision via direktkopplingar från VitecOnline, Vitec Express, MSpecs eller Fasad.

2. Skapa annonser i vårt system RegOnline

Använder du inte något mäklarsystem idag kan du i stället registrera dina bostäder med vår tjänst RegOnline. Där kan du som mäklare/fastighetsägare sköta hela din annonsering, du skapar annonser, ändrar dem och tar bort när du har sålt eller hyrt ut bostaden.

3. Överföring via XML

Kontakta oss för mer information om du vill använda denna typ av överföring.
Allmänna villkor för annonsering av bostäder på Bovision hittar du här.

 

Låter det intressant? Vi hjälper dig vidare!

Kontakta oss på [email protected] eller ring 031-533222

Allmänna villkor för annonsering av bostäder på Bovision hittar du här.